Upgrade je huis met BCC's zomerdeals! Shop op BCC.nl

Bestel je smartwatch nu via slimmewatch.nl

De mooiste slimme horloges koop je bij Slimme Watch.nl

Heb jij al een smartwatch waarmee je alles op afstand kunt regelen en die je op ieder gewenst moment van informatie voorziet? Zo’n slim horloge is een prima aanvulling op je smartphone en tablet.

Een smartwatch neem je immers heel gemakkelijk overal mee naartoe omdat je het net als een gewoon horloge om je pols draagt. Deze horloges beschikken over tientallen functies die je gemakkelijk kunt aansturen zodat je ze op ieder moment kunt gebruiken. Bij Slimme Watch.nl vind je een uitgebreid aanbod van deze slimme horloges die hard op weg zijn om de wereld te veroveren.

De functies van een smartwatch

Een smartwatch heeft verschillende handige functies waar je onderweg veel profijt van kunt hebben. Zo kun je gebruik maken van de GPS, soms is dit in het slimme horloge ingebouwd, soms maakt je horloge gebruik van de GPS van je smartphone, dit hangt van het merk en type af.

Daarnaast beschikken veel smartwatches over functies als een calorieënteller, een stappenteller, een hartslagmeter en opties om hoogtes en snelheden te meten. Daarnaast zijn veel smartwatches geschikt om contactloos mee te betalen, je hoeft dus je bankpas nooit meer bij je te hebben als je gaat shoppen. Het hangt uiteraard van je voorkeuren af welke functies voor jou belangrijk zijn.

Slimmewatch.nl: alles over smartwatches

Smartwatches voor heren

Mannen hebben de naam dol te zijn op innovatieve gadgets. Het slimme horloge hoort daar zeker bij. Ben jij zo’n man die altijd de nieuwste snufjes in huis wil hebben? Die de media in de gaten houdt wanneer de nieuwe iPhone of Samsung smartphone op de markt komt? Dan ben je zeker ook geïnteresseerd in het ruime aanbod smartwatches van Slimmewatch.nl. Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste modellen.

Aanbod heren

De smartwatch voor dames

Wie denkt dat een smartwatch echt iets voor mannen is heeft het mis. Wij hebben in ons assortiment ook stijlvolle smartwatches voor dames, die niets onder doen aan die voor de heren als het gaat om functionaliteit en gebruikersgemak.

Ze zijn natuurlijk wel speciaal ontworpen voor de slanke vrouwenpols en je combineert ze moeiteloos met iedere gewenste outfit. Ze zijn stijlvol en zeker niet te groot voor een vrouwenpols. De smartwatch voor dames is verkrijgbaar in verschillende modieuze designs.

Aanbod dames

Smartwatches van Apple, topkwaliteit en subliem design

Zoals je van Apple mag verwachten lopen zij voorop als het om nieuwe innovaties gaat. De smartwatch past dan ook perfect in hun assortiment van fraaie smartphones, tablets en computers. Heb je al een iPhone, dan sluit je Apple smartwatch daar prima op aan.

Je ziet op je slimme horloge of je een oproep hebt gemist en of er berichten zijn binnengekomen. Uiteraard beschikt het slimme horloge van Apple over spraakbesturing en kun je gebruik maken van een breed scala aan functies, zoals ondersteuning bij verschillende sporten waaronder fietsen, watersport en hardlopen.

Het horloge bevat sensoren voor GPS en om je hartslag te meten via je pols. De Apple smartwatch heeft een model voor dames en voor heren.

Een fraaie smartwatch van Samsung

Als echte Samsung fan kun je bij Slimme Watch.nl prima terecht. We hebben de nieuwste Samsung smartwatches voor je op voorraad. De Samsung smartwatch is geschikt voor onder water en je kunt er dus ook mee zwemmen. Je horloge herkent dit ook als activiteit. Ook andere sporten zoals fietsen en hardlopen worden geregistreerd.

Dankzij de sensor in het horloge worden zowel je hartslag als je stressniveau geregistreerd. Je kunt gebruik maken van allerlei tracking functies zoals een stappenteller en een trappenteller. Zo kun je na een dag altijd zien hoeveel beweging je hebt gehad. Maar natuurlijk kun je op je Samsung Smartwatch ook berichten en e-mails ontvangen, lezen en beantwoorden. Je hebt in feite je complete administratie bij de hand, verpakt in een charmant horloge. De Samsung smartwatch is geschikt voor zowel dames als heren.

Bestel je smartwatch nu bij Slimme Watch.nl

Ben je op zoek naar een fraai en functioneel slim horloge? Bekijk dan het ruime aanbod bij Slimme Watch.nl. De nieuwste modellen tegen aantrekkelijke prijzen vind je in onze webshop.

Bestel direct online en ontvang je nieuwe smartwatch zo snel mogelijk thuis. Heb je vragen over onze producten, neem dan gerust contact met ons op zodat we je deskundig en snel kunnen adviseren over je aankoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *